fredag 28 maj 2010

shoppingrunda

Har först varit i skolan idag vilket var totalt värdelöst, skulle ha redovisning men läraren hade fått fel sal så där fanns ingen projektor att koppla till datorn. Sen får vi reda på att vår lärare som vi skulle haft hade för mkt att göra så hon kunde inte komma utan skickade en annan lärare som inte alls hade koll på saker och ting utan ansåg att det är upp till eleverna att skolsalarna ska vara rätt utrustade med rätt material och så vidare!! MM verkligen att det ska vara vårat ansvar... INTE!!
Efter många om och men så fick en av springa iväg för att låna en projektor för läraren stod där och såg allmänt dum ut som de är så bra på att göra. Detta tog ju sådan helvetes tid så nästan halva vår redovisningstid försvann innan vi ens hann börja. SÅ sjukt stressat och sjukt onödigt att läraren inte har koll på salarna när hon dessutom hade det som argument att hon hade kollat upp det.



Efter skolan blev min dag så mycket bättre när jag och nära kompisar gick ner till stan för att träffa älsklingen för att lunch och efter det shoppa rundor och det var verkligen jätte roligt att göra det, har inte gjort det så ofta med denna tjej förr men vi hade verkligen jätte roligt ihop och vi provade verkligen galna kläder vilket jag inte kan göra med vem som helst men det var riktigt roligt. Hoppas vi kommer göra om det något gång =)

sen är det fest snart så har införskaffat en del sprit till det och denna gången hoppas jag på att det går att drick för det gjorde det inte sist =(

men ska springa iväg nu så kom tillbaks imorgon

bye bye

2 kommentarer:

  1. Låter som en trevlig dag ju!! Jag saknar när vi kunde ha såna shopping rundor!! Det var kul!! Ska du vara nere i Kävlinge mer under sommaren?? Vore kul att ses mer då!!

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Dåligt av läraren att hålla på på det sättet. Det är jue liksom deras ansvar att se till så att salen har den utrustning som krävs, inte ni studenter!

    Gick all spriten åt igår el ;)

    SvaraRadera