tisdag 4 januari 2011

Skönhet...

Tja Tja,

Nästa gång jag får pengar så finns det två saker jag kommer införskaffa. Två saker till bara mig och jag ska njuta av dem så ofta jag kan.
Dessa två sakerna kommer bestå utav:


Rogivande elektriskt ångbad för ansiktet.
Varm ånga öppnar försiktigt porerna så att rengöring på djupet kan ske. Gör huden friskare och klarare och motverkar problemhy. Även mycket användbar vid förkylningar då den kan lindra och öppna upp luftvägar effektivt. Har en avslappnande och rogivande effekt på hela kroppen. Tar cirka fem minuter för uppvärmning. Formad efter ansiktets form för tättslutning. Rogivande elektriskt ångbad för ansiktet. Varm ånga öppnar försiktigt porerna så att rengöring på djupet kan ske. Gör huden friskare och klarare och motverkar problemhy. Även mycket användbar vid förkylningar då den kan lindra och öppna upp luftvägar effektivt. Har en avslappnande och rogivande effekt på hela kroppen. Tar cirka fem minuter för uppvärmning. Formad efter ansiktets form för tättslutning.

Och


En balanserande och djuprengörande ansiktsmask för alla hudtyper. Lena mineraler avlägsnar orenheter. Huden blir ren och klar med lyster.












Dock kommer jag köpa många olika ansiktsmasker då jag har kommit fram till att detta är något jag alltid vill ha hemma så jag kan ta en när jag vill istället för att vilja men inte kunna. Då är det väl bättre att vilja och kunna ;) Hjälper det dessutom att man får en bra hy så varför inte satsa på det?!

KRAM KRAM

2 kommentarer:

  1. De första var iaf nice! Vart köper man sån då och vad kostar inte dem? Puss

    SvaraRadera
  2. Den jag har bild på är ifrån Kjell & Company och den kostar just nu 149 kr eller något sådant (det är rea på den). Vet inte om det finns någon annan stans.

    SvaraRadera