onsdag 22 december 2010

Avis....

Tja Tja

Efter att spenderat en kväll med tre helt underbara hundar så kan jag inte sluta tänka på hur det var förr när man bodde hemma och hade hund. Allt roligt man gjorde och allt galet som hände. Jag saknar verkligen att ha hund, någon som blir jätte glad när man kommer hem även om man bara varit ute med soporna. Med en hund i livet behöver man aldrig vara ensam och man har alltid någon som sällskap, även om dem inte alltid är där man själv är utan kan gå och lägga sig någonstans så finns dem där iaf.

När jag flyttade hemifrån så försvann ju hunden. Ingen att komma hem till, inget som möte en vid dörren, ingen som kom och la sig i sängen på natten och allt annat mysigt, galet och äckligt som en hund kan få för sig att göra. Så jag skaffade det enda djur jag visste passade i mitt liv just då och framför allt med de förutsättningarna jag hade då. Det blev ett litet 20 liters akvarium med olika fiskar i, det var (är fortfarande) självklart också mysigt men det är inget hund!!

Jag vet hur livet med hund är, att man blir låst och man blir det ena med det tredje men ett liv med en hund som husdjur är aldrig tråkigt! Man kan verkligen ha roligt året om. På våren kan man gå fina promenader och se alla vårtecken och känna vårsolens strålar på kroppen, på sommaren kan man bada, ha vattenkrig och ha väääldigt långa promenader med hunden då det är mer eller mindre varmt och ljust hela tiden, 24seven. På hösten kan man ha jätte mysiga och fina promenader i skogen och leka i löven som trillat ner från träd och se hur naturen sköter den fina årsskiftningen som sker och sist men inte mist på vintern kan man leka i snön och ha roligt. Vem ser något tråkigt med detta?!?!

Ikväll har det inte hänt så jätte mkt MEN jag har finally skaffat hårfärg, har gått jätte länge och stört mig på min utväxt, inte för att jag själv har valt och bestämt mig för att låta min riktiga hårfärg växa ut. Det är BARA 4 (snart 4½ år) sen jag såg den sist. Men det tar sådan himla tid för håret att växa så att den riktiga färgen att komma fram, men sen är jag väldigt osäker på om jag ska låta den komma fram eller om jag ska färga det igen (jag färgar det enbart nu för jag har blivit galen på min utväxt, inte så mkt för att det är kul). Jag har väldigt svårt att bestämma mig för hårfärg då jag trivs som rödhårig men det är kul att variera, sen är vissa hårfärger väldigt svåra då de inte alltid passar diverse kläder man har på sig men det är sådant man får tänka på när man väljer men jag måste säga att jag älskar mitt röda som verkligen skiner i solen. I LOVE I`T för det är verkligen snyggt...

Men men nu ska jag återgå till att titta på TV

TJA TJA
KRAM KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar